Kami membekalkan benih pokok buah.
POKOK BUAH/NADIR-Benih durian raja kunyit/mousang king,durian duri hitam,monthong (Bantal mas/D159),tembaga,udang merah,tembaga,D101,udang merah,benih kelapa matag F1,F2,benih dokong mas,ciku mega,ciku siam,longan pingpong,longan brazil,longan lada,longan berlian,sukun,sentul,kundang siam,asam jawa king,buah melaka,nona,manggis,manggis mesta,nangka J33,cempedak CH28,cempedak champion,nangka siam isi merah,cempedak Durian,rambutan anak sekolah,rambutan gading,rambutan jarum mas,rambutan gula batu,pulasan,epal bidara,durian belanda,rambai,sentul,keranji,mentega/seralat,mangga harumanis,mangga mas hitam,cokanan,mangga king,kuinin,mangga namdokmai,mangga epal,mangga kelapa,mangga kim hong,mangga lemak,mangga irwin ,mangga R2E2,mangga siam king madu,mangga mahachanok,mangga gajah,mangga 3 rasa,kedondong,gajus,jambu madu vietnam,asam gelugor,cermai,ceri barbados,renda,laici,lemon australia,lemon seedless,jambu batu seedless,jambu batu 1kg,jambu bol,jambu susu,jambu batu isi merah,Jambu batu merah,petai hybrid,jering,kerdas,kopi,benih abiu,belimbing madu,belimbing buluh,delima,avocado dan lain-lain.
POKOK HERBA dan POKOK ULAM seperti pokok rerama,rerama daun kering,anak biji rerama,benih betik sekaki,buluh madu,benih bunga cengkih,halia bara,papermint,benih ketum,pokok kopi,markisa,sambung nyawa,serai wangi,pudina,kemangi,selaseh,mahkota dewa,mulberi,ulam raja,pokok ajaib moringa,mas cotek,senduduk putih,belalai gajah,lemba,keladi tikus,jerangau,stevia,tenggek burung,kacip fatimah,tongkat ali,pokok salam,kasturi,kasturi variegated,limau sunkis,sunkis variegated,limau madu,purut,limau nipis seedless,limau bali siam isi merah,pokok turi,pecah beling dan lain-lain.

Penghantaran untuk semenanjung malaysia.
Khidmat POSLAJU

Membekalkan topsoil,perlite,sabut hancur(cocopeat),cocofiber,sekam padi,sekam bakar dan tanah baja.
Perkhidmatan lanscaping, tanam rumput- rumput philipine,rumput jepun,rumput mutiara dan cow grass

Boleh hubungi:-

BUMI HIJAU NURSERY
No.22,Lrg 4/3,Taman Jati,
48000 Rawang,Selangor
Kordinat : 3.303481,101.586537

012 674 2798(whatsap)
019 675 2798(whatsap)


Makluman:-
Maaf saya tidak dapat membalas komen yang di tinggalkan pada setiap page atau post....
Untuk mendapatkan respon yang pantas sila direct cal atau (whatsap)

Senarai Pokok/Harga


Harga benih bergantung kepada harga semasa dan kuantiti order.
Kami juga mengalu- alukan pada sesiapa yang berminat untuk menjadi Rakan Niaga BUMI HIJAU NURSERY,
kami juga memberi harga tolak kepada yang berminat untuk ejen BUMI HIJAU NURSERY.

Berikut harga runcit:- 

Abiu RM 18
Anona RM 20
Anggur hitam seedless RM 70
Anggur Hijau seedless RM 70
Anggur Merah seedless RM 70
Anggur Brazil RM 40
Asam Gelugor RM 18
Asam Jawa King RM 30
Avocado RM 25
Bacang RM 25
Baja AB RM 15
Baja Attia RM 10
Baja Taaveekun RM 10
Baja sisa sawit (guni) RM 22
Belalai Gajah RM 10
Belimbing Buluh RM 16
Belimbing Madu RM 30
Binjai RM 25
Belinjau RM 25
Berangan RM 25
Betik Sekaki RM 10
Buah Melaka RM 20
Bucida Variegated RM 35
Buloh Madu RM 18
Bunga Cengkih RM 20
Cempedak CH28 RM 16
Cempedak champion Perak RM 16
Cempedak Durian RM 16
Ceri Barbados RM 10
Cermai RM 14
Cermai Belanda RM 20
cekur RM 10
Cincau hitam RM 10
Ciku Mega RM 30
Ciku subang RM 20
Delima  RM 12
Delima siam RM 25
Dokong  RM 18
Durian 101      RM 25
Durian Belanda RM 10
Durian Duri Hitam  RM 40
Durian Musang king  RM 25
Durian Musang king 4 kaki RM 100
Durian Tembaga RM 30
Durian Udang Merah RM 30
Durian Bantal mas/monthong beg sedang RM 40
Epal Bidara RM 20
Gajus RM 14
Jambu Batu 1kg RM 14
Jambu Batu isi merah RM 16
Jambu Batu Merah RM 18
Jambu Batu Seedless RM 14
Jambu Bol/Keling RM 25
Jambu Loceng RM 14
Jambu Bertih merah RM 14
Jambu Bertih putih RM 18
Jambu Madu Vietnam RM 14
Jambu Madu hijau RM 18
Jambu Strawberry RM 25
Jerangau RM 15
Jering RM 15
Jujube/kurma cina/Chinese date RM 150
Kasai RM 18
Kacip Fatimah RM 18
Kayu manis RM 14
Kedondong RM 14
Keladi Tikus RM 15
Kelapa Matag F1 RM 30
Kelapa Matag F2 RM 15
Kelapa Pandan  Siam RM 25
Kelapa Pandan  MALAYSIA RM 20
Kelapa Jelly RM 40
Kemunting RM 15
Keranji RM 25
Kerdas RM 15
ketum RM 30
Koko RM 18
kopi RM 18
Kuinin RM 18
Kundang RM 40
Kurma hybrid RM 90
Laici RM 25
lemba RM 12
Lemon Australia RM 15
Lemon seedless RM 15
Lemon Variegated RM 15
Limau Bali malaysia isi putih RM 15
Limau Bali siam isi merah RM 20
Limau Kasturi variegated RM 15
Limau Kasturi  RM 10
Limau madu RM 12
Limau Nipis seedless RM 15
Limau Nipis  RM 10
Limau Purut RM 10
Limau sankis  RM 12
Longan Berlian RM 20
Longan Brazil RM 20
Longan Lada RM 30
Longan Pingpong   RM 30
Mahkota Dewa RM 12
Mangga Cokanan RM 14
Mangga E2R2 RM 40
Mangga Epal RM 14
Mangga Harumanis RM 14
Mangga Gajah RM 40
Mangga Irwin RM 50
Mangga Kelapa RM 20
Mangga Kim Hong RM 40
Mangga King RM 14
Mangga King Madu RM 40
Mangga Lemak  RM 35
Mangga Lily/Namdok Mai RM 30
Mangga Mahachenok RM 40
Mangga Mas Hitam RM 35
Manggis RM 14
Manggis mesta RM 16
Markisa  RM 10
Markisa Taiwan RM 15
mulberi RM 12
Mulberi (import china) RM 100
Long Mulberi(Taiwan) RM 60
Matoa RM 25
Mentega/Seralat RM 25
Nam-nam/katak puru RM 25
Nangka J33 RM 16
Nangka madu isi merah RM 25
Nona siam RM 25
Pala RM 25
Pasu bakul siam 26 inci RM 50
Pecah Beling RM 10
Petai hybrid RM 15
Pisang Kaki/Persimmon RM 180
Pisang Berangan Tisu culture RM 12
Pokok Salam RM 10
pokok Ajaib RM 12
Pudina RM 10
Pulasan RM 14
Putat RM 15
Rain Tree RM 18
Rambai RM 25
Rambai merah siam RM 25
Rambutan Anak Sekolah RM 14
Rambutan Gading RM 14
Rambutan Gula Batu RM 14
Rambutan Jarum Mas RM 14
Rerama RM 6
Rumput jepun RM 4
Rumput mutiara RM 2
Rumput philipine RM 2
Rumput cowgrass RM 1.8
Daun Rerama 100gram RM 20
Daun Rerama 1kg RM 130
Biji Rerama RM 1
Salak RM 25
Sambung Nyawa RM 10
Sambung Nyawa Dewa RM 10
Selasih RM 10
Serai Wangi RM 12
sentul RM 25
Stevia RM 10
Sukun RM 25
sunkis RM 16
Sunkis Variegated RM 30
Tampoi RM 25
Tenggek Burung RM 15
Tin RM 50
Tongkat Ali RM 12
Wolfberry (Goji) RM 150
Zaitun (frontoio Italy) RM 150

299 comments:

  1. Saya mencari Mulberi Pakistan? Ada?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mencari anak pokok rambutan

      Delete
    2. Benih Durian Musang King di daerah Kelantan blh dapatkan di mana? (0199634493)

      Delete
    3. Benih Durian Musang King di daerah Kelantan blh dapatkan di mana? (0199634493)

      Delete
    4. buleh wasap 0179762499
      saya berminat mudang king

      Delete
    5. buleh wasap 0179762499
      saya berminat mudang king

      Delete
    6. Assalamualaikum.saya nak beli anak benih musang king(2pokok)durian tembaga(2pokok)durian monthong(2pokok) udang merah (1pokok) dan durian duri hitam(1 pokok)
      Najib kuala kedah( 0194513116 wassup/sms)

      Delete
  2. akan sampai sikit masa lagi..sila tinggalkan no hp untuk saya hubungi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bila sampai nanti letak di senarai pkk. Saya akan lawat blog ni lagi.

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete
    3. Pokok Bidara untuk mandi jenazah..ada x, kalau ada berapa harga,

      Delete
    4. Saya mencari pelbagai pokok buah utk tanaman dusun..pm saya 0195786284

      Delete
  3. pokok ceri barbados ngan ganu ada x?

    ReplyDelete
  4. Boleh bagi no tel utk saya hubungi

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum...apa nombor untuk saya hubungi?saya nak dapatkan benih pokok...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Whatsapp atau msg nombor tuan ke nombor saya 0197908784

      Delete
  6. Assalamualaikum? Anak pokok ceri belanda ada tak?

    ReplyDelete
  7. As salam encik...saya nak beli anak pokok abiu.... tp saya di kedah... bleh pos x encik

    ReplyDelete
  8. Ni no fon sy... blog sy dah lama x buka... 0123868474

    ReplyDelete
  9. Ni no fon sy... blog sy dah lama x buka... 0123868474

    ReplyDelete
  10. salam? kalau sy nak beli sepokok je, boleh pos ke?

    ReplyDelete
  11. cik, nak beli pokok mangga ivin, boleh email saya alamat nursery n no telefon.. email saya sitinurbaya21@gmail.com
    tq

    ReplyDelete
  12. nak beli anak pokok tongkat ali post to penang harga berapa? email lytonerink@gmail.com

    ReplyDelete
  13. harga tertera kat atas harga benih (seed) atau harga anak pokok...sila balas

    ReplyDelete
  14. adanna FastTrack ..harga anak pokok..

    ReplyDelete
  15. Assalammualaikum, saya berminat dgn benih durian...mohon hubungi saya segera 0132403511

    ReplyDelete
  16. assalammualaikum saya mahu order benih pokok kacip fatimah no hp 019-2306630

    ReplyDelete
  17. Saya nak pokok putat..blh x pos ke sabah..

    ReplyDelete
  18. Saya nak pokok putat..blh x pos ke sabah..

    ReplyDelete
  19. Saya perlukan pokok kelapa matag dan kelapa pandan siam 0123515794

    ReplyDelete
  20. saya nak order pokok lemon ngan pokok asam gelugor... cm ne yek.. 0196895709

    ReplyDelete
  21. Saya nak order pokok pecah belong 2 pokok.no tel saya 0197532536

    ReplyDelete
  22. Saya nak order pokok pecah belong 2 pokok.no tel saya 0197532536

    ReplyDelete
  23. Saya nk pokok dokong Mas & pokok longan ping pong...pos ke sabah berapa ye?
    ni no saya su..0169083514

    ReplyDelete
  24. Saya nk pokok epal bidara..ble pos ke sarawak tak?

    ReplyDelete
  25. Salam. Saya berminat utk membeli benih kopi. Tlg hubungi 017-6860150. Terima kasih.

    ReplyDelete
  26. Salam..sy nak benih pokok bidara..jika ada sila call/ sms : 0193159338
    Wassup : 0142193935
    ( fandy ) Tq.

    ReplyDelete
  27. Salam..sy nak benih pokok bidara..jika ada sila call/ sms : 0193159338
    Wassup : 0142193935
    ( fandy ) Tq.

    ReplyDelete
  28. As salam..saya nak benih/pokok ketum...
    Sms/whatsapp 0182472707

    ReplyDelete
  29. Sy nk dptkan benih jambu bol & susu..tlg reply di no 0164572210

    ReplyDelete
  30. Boleh bagi alamat nurseri?

    ReplyDelete
  31. No.22,Lorong 4/3,Taman Jati,
    48000 Rawang,Selangor Darul Ehsan.
    Tel no-012-674 2798 (whatsapp/We chat/Viber)
    -Cordinat-3.303481,101.586537

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mangga irwin ade jual? Serius buyer. Tolong emel saya ASAP atia_hafizin@yahoo.com.my

      Delete
  32. Salam...sy nk anak benih ceri barbados n limau sankis kawin... Nnti contact saya 0195766162/WhatsApp

    ReplyDelete
  33. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  34. berminat nk beli pokok jerangau merah asli jika ada hubunggi saya hamdan 0199444911

    ReplyDelete
  35. berminat nk beli pokok jerangau merah asli jika ada hubunggi saya hamdan 0199444911

    ReplyDelete
  36. salam tuan saya berminat membeli pokok jerangau merah asli .jika tuan ada menjual nya sila hubunggi saya hamdan 0198444911

    ReplyDelete
  37. Assalamualaikum..sy berminat nak beli anak pokon lemon..boleh bg detail ke saya tak whatsapp terus ke 0133320360

    ReplyDelete
  38. Salam..sy nk bli pokok kacip fatimah n tongkat ali..leh bg detail x? Wassap sy di no 013-3895205 please

    ReplyDelete
  39. Salam.... ada ready stok benih asam gelugur x? 0137418878

    ReplyDelete
  40. Salam.... ada ready stok benih asam gelugur x? 0137418878

    ReplyDelete
  41. Salam.... ada ready stok benih asam gelugur x? 0137418878

    ReplyDelete
  42. assalamualaikum, tuan saya nk beli benih laici. camna nk order. 0198678179

    ReplyDelete
  43. assalamualaikum, tuan saya nk beli benih laici. camna nk order. 0198678179

    ReplyDelete
  44. assalamualaikum, tuan saya nk beli benih laici. camna nk order. 0198678179

    ReplyDelete
  45. Salam ... pokok bidara saya nak whatsApp 0195069103

    ReplyDelete
  46. Salam ... pokok bidara saya nak whatsApp 0195069103

    ReplyDelete
  47. Sy nak order pokok tongkat ali dan kacip fatimah email sy cr27eld@gmail.com

    ReplyDelete
  48. saya nak order pokok durian musang king dalam 2 .wssp saya 0123721447

    ReplyDelete
  49. Nak order anak pokok ketum sila whatsapp 0186611280

    ReplyDelete
  50. Assalam..
    Boleh bagi alamat..tkasih

    ReplyDelete
  51. Salam sy nak order serai wangi.....sila watsapp sy 0192774989

    ReplyDelete
  52. Sye nk order benih pokok bidara sila pm sye di whatsap 01132733889..

    ReplyDelete
  53. Tuan nk tnya lokasi bumi hijau ni di mana ya??

    ReplyDelete
  54. Tuan nk tnya lokasi bumi hijau ni di mana ya??

    ReplyDelete
  55. saya minat nak beli pokok durian musang king (5kaki). nak banyak juga 50 pokok keatas. paaling murah bape. tolong ctc saya klu ada 0132739579

    ReplyDelete
  56. Assalamualaikum.. mohon wasap Aida di 0177808823 utk sy dptkn bekalan buah nona ye. Urgent, tq :)

    ReplyDelete
  57. I want to purchase Manga Irwin and Manga E2R2.
    Can you send to JB?

    ReplyDelete
  58. Bang, pokok jambu susu ada x? Kalau ada msg sy 010-2205096.. Tqvm

    ReplyDelete
  59. Sy nk oder kelapa mataq f1,f2. Blh wasp 013-9829522

    ReplyDelete
  60. Sy nk oder kelapa mataq f1,f2. Blh wasp 013-9829522

    ReplyDelete
  61. Sy nk beli anak pokok. 01119818232

    ReplyDelete
  62. Asam gelugor fresh or dried fruit be purchased>?

    ReplyDelete
  63. ada anak benih pokok pisang tak?

    ReplyDelete
  64. ada anak benih pokok pisang tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh terus cal/watshap 012-674 2798.tq

      Delete
    2. This comment has been removed by a blog administrator.

      Delete
  65. Assalam....sy nak pokok lemon yg warna kuning 5 pokok. Bagaimana cara berurusan ya??? 0123948999

    ReplyDelete
  66. ada x jual biji benih pokok rama-rama.... saya ada tanam dari keratan batang tapi x berapa jadi......
    klu ada tlg reply dgn price list. t.kasih

    ReplyDelete
  67. slm, saya dari kuching sarawak berminat . Boleh hantar ke sarawak juga kah ? Bagaimana ? Terima kasih. Wslam -
    Wssp 0193040148

    ReplyDelete
  68. slm, saya dari kuching sarawak berminat . Boleh hantar ke sarawak juga kah ? Bagaimana ? Terima kasih. Wslam -
    Wssp 0193040148

    ReplyDelete
  69. Boleh pos ke sarawak? Nak pokok durian musang king

    ReplyDelete
  70. Boleh tak pos ke sabah?

    ReplyDelete
  71. Assalamualaikum...
    Kalau jointventure berkonsepkan ambil upah jual produk tuan(30:70)boleh tak? Maksudnya saya buka lot jualan di K. Terengganu, tuan suply saya jual, saya ambil 30% hasil jualan.

    ReplyDelete
  72. Assalammualaikum...
    Benih cherry tomato ad jual tak? Then if sy nk beli batang mulberi mcm mne ye?

    ReplyDelete
  73. Assalammualaikum Tuan. Mohon hubungi saya,0127514081... minat utk beli pokok epal bidara 10 anak pokok... lokasi di JB. Terima Kasih

    ReplyDelete
  74. Salam... Saya nak beli pokok delima yang buah dan isinya merah pekat...juga nak beli pokok ceri yang buahnya besar...
    Mohon telegram/whatsapp 0132019168

    ReplyDelete
  75. aslkm... saya nak tahu alamat dimana?

    ReplyDelete
  76. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  77. Tlg bagi alamat atau nombor contact . Tq

    ReplyDelete
  78. As salam..pokok artemisia annua ada x... Whatsapp number saya klu ada 0142379826.tq

    ReplyDelete
  79. As'salammualaikum. Tuan,boleh call sya,sya nk beli Anak pokok ciku n durian.tq
    019-3721973

    ReplyDelete
  80. As'salammualaikum. Tuan,boleh call sya,sya nk beli Anak pokok ciku n durian.tq
    019-3721973

    ReplyDelete
  81. Saya nak jerangau. Ada jerangau merah tak? Boleh hantar atau kena pergi ke nursery? 0122762093

    ReplyDelete
  82. Saya nak jerangau. Ada jerangau merah tak? Boleh hantar atau kena pergi ke nursery? 0122762093

    ReplyDelete
  83. Saya nak cari pokok buah2 kampung tapi nak yg sudah tut..ada?

    ReplyDelete
  84. Saya nak cari pokok buah2 kampung tapi nak yg sudah tut..ada?

    ReplyDelete
  85. saya cari buah mangga epal dan kuini..buah bukan anak pokok,tuan ada jual x? nak guna utk kajian master..contct no. sy:0133137842

    ReplyDelete
  86. mencari benih pokok melaka,klu ade blh wassap saya 01129208779,urgent..

    ReplyDelete
  87. mencari benih pokok melaka,klu ade blh wassap saya 01129208779,urgent..

    ReplyDelete
  88. mencari benih pokok ceri
    pm 0122172228

    ReplyDelete
  89. Saya nak harum manis dan musang king.. 5/5.. 0123681036 mantin..

    ReplyDelete
  90. Saya nak harum manis dan musang king.. 5/5.. 0123681036 mantin..

    ReplyDelete
  91. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  92. Saya ingin membeli keladi tikus.01136520964

    ReplyDelete
  93. Saya ingin membeli keladi tikus.01136520964

    ReplyDelete
  94. Saya mencari benih pokok boadara, ader dijual tk

    ReplyDelete
  95. Saya mencari benih pokok boadara, ader dijual tk

    ReplyDelete
  96. Saya hendak beli 2 benih kelapa matag F1 .berapa harganya beserta kos penghantaran.

    ReplyDelete
  97. Sy mencari kundang, pisang kaki dan juga jambu susu. Lokasi di mana ye tuan?

    ReplyDelete
  98. Sy mencari kundang, pisang kaki dan juga jambu susu. Lokasi di mana ye tuan?

    ReplyDelete
  99. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  100. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  101. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  102. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  103. Assalamualaikum..mcm mana nak order?

    ReplyDelete
  104. Assalamualaikum..mcm mana nak order?

    ReplyDelete
  105. Maaf Sy nak Oder benih pokok bleh whatsapp x 0134598411

    ReplyDelete
  106. Maaf Sy nak Oder benih pokok bleh whatsapp x 0134598411

    ReplyDelete
  107. halo, sy nak order benih pokok koko
    sy kerja kat brunei.. so ini cara yg boleh contact sy
    +60168502823(whatsapp)
    changyung89@hotmail.com

    ReplyDelete
  108. Saya nak order benih pokok ketum. Please watsaap saya, 0198190118

    ReplyDelete
  109. Saya nak order benih pokok ketum. Please watsaap saya, 0198190118

    ReplyDelete
  110. Saya nak beli benih pokok ketum. Please watsaap me :0198190118

    ReplyDelete
  111. alamat nursery ni kt mne ye

    ReplyDelete
  112. Saya nk bli bnih pkok jambu ,,what app 0127363927

    ReplyDelete
  113. Saya nk bli bnih pkok jambu ,,what app 0127363927

    ReplyDelete
  114. Assalamualaikum sy de jual anak pokok rerama Dan pudina.Wasap sy 0133083714.. Lokasi telok panglima garang, Banting, Selangor

    ReplyDelete
  115. Assalamualaikum sy de jual anak pokok rerama Dan pudina.Wasap sy 0133083714.. Lokasi telok panglima garang, Banting, Selangor

    ReplyDelete
  116. Maaf bertanya. Benih pokok klon ke yg ni. Yg boleh taman dlm padu?

    ReplyDelete
  117. Maaf bertanya. Benih pokok klon ke ni? Yg boleh tanam dalam pasu

    ReplyDelete
  118. Maaf bertanya. Benih pokok klon ke ni? Yg boleh tanam dalam pasu

    ReplyDelete
  119. salam..saya ada jual pokok rerama area semenyih, jika berminat wassap 012 6601722

    ReplyDelete
  120. Ad jual pokok misai kucing x? Klau ada blh contact sy.

    ReplyDelete
  121. ADA JUAL BENIH POKO JAMBU SUSU TAK

    ReplyDelete
  122. Boleh sy tahu di mana lokasi nusry tuan... Sy mencari anak pokok tin, kelapa laici, boleh tuan wasap.. Ni num sy 0196826400

    ReplyDelete
  123. hempedu bumi ad x?

    ReplyDelete
  124. Apa beza petai hybrid dgn petai biasa?

    ReplyDelete
  125. Sesiapa yg mencari pelam telur,. Bole wasap(0175112005) sy untuk detail..call (0183636563)

    ReplyDelete
  126. Salam Tuan.
    Pecah beling,rerama,ketum.
    Tlg whatsapp 017-8777830.
    Terima kasih.

    ReplyDelete
  127. Salam Tuan.
    Pecah beling,rerama,ketum.
    Tlg whatsapp 017-8777830.
    Terima kasih.

    ReplyDelete
  128. Lokasi d mana tuan...jika saya nak ambil terus dr lokasi..
    Fadil 017 3749551

    ReplyDelete
  129. Lokasi d mana tuan...jika saya nak ambil terus dr lokasi..
    Fadil 017 3749551

    ReplyDelete
  130. Saya nak beli anak benih pokok manggis
    Sila hubungi saya zulhilmi 0193837868

    ReplyDelete
  131. Saya nak beli anak benih pokok manggis
    Sila hubungi saya zulhilmi 0193837868

    ReplyDelete
  132. Salam tuan,nk beli biji rerama fahmi 0128295251

    ReplyDelete
  133. saya berminat untuk beli pokok stevia dalam 10 pokok.. mana boleh dapat @ w.a sy 010-2549848

    ReplyDelete
  134. Saya ada jual Baja Fertilisers
    Harga boleh bincang
    Satu Malaysia

    ReplyDelete
  135. Saya ada jual Baja Fertilisers
    Harga boleh bincang
    Satu Malaysia

    ReplyDelete
  136. As'salam. Saya ingin beli pokok limau nipis seedless, serai dan epal bidara. Bleh bagi saya alamat di daerah JB.

    ReplyDelete
  137. As'salam. Saya ingin beli pokok limau nipis seedless, serai dan epal bidara. Bleh bagi saya alamat di daerah JB.

    ReplyDelete
  138. saya dri k.terengganu,ingin brtanya adakah pokok rerama ada di jual di pasaran k.terengganu(bandar trganu)

    ReplyDelete
  139. Boleh ke saya dr bintulu sarawak nak beli benih petai

    ReplyDelete
  140. berminat dengan Buah ajaib/ magic barry,durian belanda, belalai gajah, dan mahkota dewa boleh sms/whatsapp ke no 0195823935.

    ReplyDelete
  141. slm cik sy nk bli benih pokok drian,plese cntct me at no phne 019-6570261

    ReplyDelete
  142. slm cik sy nk bli benih pokok drian,plese cntct me at no phne 019-6570261

    ReplyDelete
  143. slm cik sy nk bli benih pokok drian,plese cntct me at no phne 019-6570261

    ReplyDelete
  144. Please contact me 0195868933 avocardo

    ReplyDelete
  145. benih serai wangi masih ada ke tuan?

    ReplyDelete
  146. berminat dgn anak pokok avocado dan durian duri hitam.
    contact no 0134172579

    ReplyDelete
  147. berminat dgn anak pokok avocado dan durian duri hitam.
    contact no 0134172579

    ReplyDelete
  148. Sy berminat utk membeli beberapa jenis anak pokok utk di tanam di dusun dan di laman rumah. Harap dpt pm ke wasap sy (0199711182) no tuan utk sy hbgi atau alamat tuan utk sy singgah. Tq

    ReplyDelete
  149. Saya berminat utk membeli beberapa benih pokok.. sila pm saya ainon 0172860619. TQ

    ReplyDelete
  150. Berminat membeli beberapa benih pokok.. Mohon pm saya hanafi 017-7056796

    ReplyDelete
  151. Berminat membeli beberapa benih pokok.. Mohon pm saya hanafi 017-7056796

    ReplyDelete
  152. Dimana kedai bumi hijau ni. Saya mahu mncari beberapa anak pokok. Mohon pm saya pakhruddin 0137411678

    ReplyDelete
    Replies
    1. dh jmpe kedai bumi hijau,kt area mn ek?
      nk cari musang king

      Delete
  153. boleh sy tahu harga semasa pelbagai jenis anak pokok durian? dekat mana boleh sy dpt pokok2 ini?

    ReplyDelete
  154. boleh sy tahu harga semasa pelbagai jenis anak pokok durian? dekat mana boleh sy dpt pokok2 ini?

    ReplyDelete
  155. saya berminat dgn benih PM sy 013-2845007

    ReplyDelete
  156. Saya nak mencari benih pokok sukun.Saya nk guna daun sukun untuk penyakit buah pinggang.Tolong pm saya segera.

    ReplyDelete
  157. Salam Tuan,
    Saya berminat nak membeli beranika jenis anak durian. Boleh hubungi saya Fuad 0195565099. Terima kasih tuan.

    ReplyDelete
  158. Salam Tuan,
    Saya berminat nak membeli beranika jenis anak durian. Boleh hubungi saya Fuad 0195565099. Terima kasih tuan.

    ReplyDelete
  159. Assalamualaikum tuan
    Saya berminat membeli benih serai wangi blh whapp no sya 0177525364

    ReplyDelete
  160. Penghantaran anak pokok ke Kuching, Sarawak ada tak?

    ReplyDelete