Kami membekalkan benih pokok buah.
POKOK BUAH/NADIR-Benih durian raja kunyit/mousang king,durian duri hitam,monthong (Bantal mas/D159),tembaga,udang merah,tembaga,D101,udang merah,benih kelapa matag F1,F2,benih dokong mas,ciku mega,ciku siam,longan pingpong,longan brazil,longan lada,longan berlian,sukun,sentul,kundang siam,asam jawa king,buah melaka,nona,manggis,manggis mesta,nangka J33,cempedak CH28,cempedak champion,nangka siam isi merah,cempedak Durian,rambutan anak sekolah,rambutan gading,rambutan jarum mas,rambutan gula batu,pulasan,epal bidara,durian belanda,rambai,sentul,keranji,mentega/seralat,mangga harumanis,mangga mas hitam,cokanan,mangga king,kuinin,mangga namdokmai,mangga epal,mangga kelapa,mangga kim hong,mangga lemak,mangga irwin ,mangga R2E2,mangga siam king madu,mangga mahachanok,mangga gajah,mangga 3 rasa,kedondong,gajus,jambu madu vietnam,asam gelugor,cermai,ceri barbados,renda,laici,lemon australia,lemon seedless,jambu batu seedless,jambu batu 1kg,jambu bol,jambu susu,jambu batu isi merah,Jambu batu merah,petai hybrid,jering,kerdas,kopi,benih abiu,belimbing madu,belimbing buluh,delima,avocado dan lain-lain.
POKOK HERBA dan POKOK ULAM seperti pokok rerama,rerama daun kering,anak biji rerama,benih betik sekaki,buluh madu,benih bunga cengkih,halia bara,papermint,benih ketum,pokok kopi,markisa,sambung nyawa,serai wangi,pudina,kemangi,selaseh,mahkota dewa,mulberi,ulam raja,pokok ajaib moringa,mas cotek,senduduk putih,belalai gajah,lemba,keladi tikus,jerangau,stevia,tenggek burung,kacip fatimah,tongkat ali,pokok salam,kasturi,kasturi variegated,limau sunkis,sunkis variegated,limau madu,purut,limau nipis seedless,limau bali siam isi merah,pokok turi,pecah beling dan lain-lain.

Penghantaran untuk semenanjung malaysia.
Khidmat POSLAJU

Membekalkan topsoil,perlite,sabut hancur(cocopeat),cocofiber,sekam padi,sekam bakar dan tanah baja.
Perkhidmatan lanscaping, tanam rumput- rumput philipine,rumput jepun,rumput mutiara dan cow grass

Boleh hubungi:-

012 674 2798 Zairee(whatsap)
019 675 2798 Linda (whatsap)


BUMI HIJAU NURSERY
No.22,Lrg 4/3,Taman Jati,
48000 Rawang,Selangor
Kordinat : 3.303481,101.586537

BUMI HIJAU NURSERY (Belum Operasi)
Lot 673,Sungai Choh,
48000 Rawang,Selangor
Kordinat : 3.3434870,101.5873706



Makluman:-
Maaf saya tidak dapat membalas komen yang di tinggalkan pada setiap page atau post....
Untuk mendapatkan respon yang pantas sila direct cal atau (whatsap)

Pesanan

Untuk pesanan benih melalui poslaju
boleh email kepada:
zairee.mohd@gmail.com atau whatsapp/Tel/wechat
012-674 2798- Ree
012-340 9938 Lynda
-Kiriman poslaju akan dibuat pada setiap hari -isnin.
-Untuk penghantaran  menggunakan lori,bayaran dikenakan mengikut jarak lokasi.



Maybank account no
56 299 10 08573
Bumi Hijau Nursery

CIMB account no-
8602 444 153
Bumi Hijau Nursery

13 comments:

  1. BERAPA KOS PENGHANTARAN?

    ReplyDelete
  2. Berapa kos penghantaran mangga harum manis ke nilai?

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum, pokok dijual sebagai benih atau anak pokok?

    ReplyDelete
  4. Salam, saya nak benih pokok salam and kemangi. Jika ada ,harap balas dan bagi hargi utk bayar.

    Terima Kasih. Faiza

    ReplyDelete
  5. Salam..saya nak order jambu susu. Nak tahu kos pokok dan penghantaran ke klang

    ReplyDelete
  6. Salam..saya nak order jambu susu. Nak tahu kos pokok dan penghantaran ke klang

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum
    saya nk order ank pokok abiu dan ank pokok mangga harum manis

    ReplyDelete
  8. saya nak order betik sekaki, cempedak CH28 dan Mangga lili.

    ReplyDelete
  9. Nak tanya...
    Apa kelebihan kelapa Pandan Siam berbanding kelapa pandan yang ada di Maalaysia sekarang ini

    ReplyDelete
  10. Assalammualaikum, benih atau anak pokok pulasan ada jual tak?

    ReplyDelete
  11. Nak beli pokok durian king, D24, D101 dan D88 dan juga pulasan, ada stok tak? TQ

    ReplyDelete
  12. Whatsapp, and atau call la kan dah bagi nombor tu kan...hehe

    ReplyDelete